Novinky

28.06.2015 22:16

Velké prázdniny jsou již za dveřmi a to je pro mě doba, kdy v plném proudu pracuji na webových stránkách. Jak již bylo napsáno v prvním úvodním informačním článku, rozhodl jsem se přepsat veškeré články, týkající se popisu rostlin zde na webu. 

Momentálně se nacházím ve fázi, kdy se mi povedlo více rozepsat, upravit a zpřehlednit úvodní články k BANÁNOVNÍKŮM, PALMÁM a EXOTICE. Celkově přepsat většinu článků v sekci SUBTROPICKÉ PALMY (Prozatím byly publikovány jenom dva články, další se ještě upravují a dodělávají). Během zítřka, možná i úterka bych tedy celou "Palmovou sekci" dodělal, a se zveřejněním se zatím uvidí. Zatím přemýšlím nad dvěmi možnostmi, první je, že obsah budu publikovat jednotlivě, tak jak bude postupně dopisován, nebo až vše najednou. Další stanicí pro mě bude přepsání "Banánové sekce", a vše zakončím přepsáním celé sekce "Exotika". Rád bych také všechny články doplnil o více aktuálních fotek, ale ty budou zřejmě přidány až později. 

Během dalších úprav dojde k odstranění "tlačítek", které budou nahrazeny pouze textem s odkazem. Až dokončím úpravu veškerého obsahu, tak bych se chtěl k "tlačítkům" opět vrátit. 

No a na závěr prozradím, že po úpravě celého webu začnu pracovat na novém, sesterském webovém projektu. Více informací neprozradím, další informace se dozvíte v dalším informačním článku. :)

 

 

 

 

Zpět

Kontakt

JihoMoravskéPalmy

 

 

© 2015 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode